Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στη Φύση, τη Μόδα και τη Μουσική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Μαΐου 2025, στις 5:00μμ, από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς. Με τίτλο "La Regina – Αικατερίνα Κορνάρο, Βασίλισσα της Κύπρου", η βραδιά αντλεί έμπνευση από την εμβληματική μορφή της τελευταίας βασίλισσας της Κύπρου και φιλοδοξεί να συνδυάσει την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργία. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κυρίας Στέλλας Κυριακίδου, Τέως Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εκδήλωση αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική βασίλισσα της Κύπρου, μέσα από μια σύγχρονη καλλιτεχνική προσέγγιση που παντρεύει την υψηλή ραπτική με την παραδοσιακή μουσική και το φυσικό τοπίο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οκτώ Κύπριοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο ειδυλλιακό τοπίο του Βοτανικού Κήπου του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς. Οι σχεδιαστές που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν είναι οι: AFRODITI HERA, AVGOUSTA THEODOULOU, BLANG STUDIO, FOLKONOMA, GREGORY MORFI,MARIA ARISTIDOU,MARIA NEOPTOLEMOU, VASILIKI. Την επιμέλεια των μοντέλων θα έχει η Γιώτα Κουφαλίδου.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό ηχόχρωμα της Κύπρου με το μουσικό σχήμα "Σαντούτο", το οποίο θα ντύσει την εκδήλωση με μελωδίες της κυπριακής παράδοσης και σύγχρονα ακούσματα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνα Ξενοφώντος (τραγούδι),

Χαράλαμπος Παντελή (λαούτο), Γιώργος Λάμπρου (βιολί),

Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι),

Χρίστος Χριστοδούλου (ηχοληψία).

 

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με κοκτέιλ εμπνευσμένο από αυθεντικές κυπριακές γεύσεις της περιοχής Σολέας.

 

Πληροφορίες & Μεταφορά:

  • Εισφορά εισιτηρίου: €40
  • Διάθεση εισιτηρίων: Στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λευκωσία (Δευτέρα–Παρασκευή, 08:00–15:00) ή μέσω του eshop εδώ.
  • Δυνατότητα παραλαβής εισιτηρίου: Δωρεάν: από τα γραφεία του Συνδέσμου €2.50: αποστολή μέσω ACS
  • Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Μετρό Λακατάμειας (απαραίτητη η προκράτηση στο 99374884)

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 99374884

 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι:

Coca-Cola 3Ε,

Appios Creative Studio,

MAC Cosmetics,

Vasilikon Winnery1993,

A.J .Vouros|Wella

 

*Η εκδήλωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 78/2024 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2025.